Sarping trekker seg fra konkurransen

– Jeg har ikke den rette motivasjonen, sier Simon Winger Bakkevik.

Bare en drøy uke før Mesternes Mester 2012 starter, kommer sjokkbeskjeden: Sarpingen Simon Winger Bakkevik trekker seg fra den prestisjetunge konkurransen.

– Jeg har gått i meg selv. Konkurranseinstinktet er ikke sterkt nok til at jeg kommer til å overleve en slik konkurranse. Dessuten: Hva har vel en sarping å stille opp med mot så mange haldensere, sier Simon Winger Bakkevik.

Mesternesmester.wordpress.com vet at den egentlige grunnen til at Bakkevik trekker seg, er frykten for å ende opp som Comet-fan.

Helt siden «Swingærn» var liten gutt har han nemlig vært lett påvirkelig for gruppepress. Selv om han egentlig ikke liker ishockey, ble han presset inn i en tilværelse som Sparta-supporter. Av frykt for at han skulle komme hjem fra Søndre Sandøy syngende på Ole Evenruds klassiske «Hey, hå, heia comet», fant han ingen annen utvei enn å bli hjemme med sin nye Macbook pro.

– Swingærn er en fin fyr, så dette er litt trist. Men ærlig talt: Det er bare å se på oddsen fra Unibet. Han lå på nest siste plass, med kun Smilærn bak seg. Synd for David at selskapet i bunnen er borte, men noen mulighet i konkurransen hadde han aldri, sier arrangør og primus motor Morten Ulekleiv.

One response to “Sarping trekker seg fra konkurransen

 1. Ærlig talt, Uleklev. Denne konkurransen er alt for tabloid og kommersiell for meg. Hadde det vært snakk om en gentlemansport som for eksempel croquet ville jeg naturligvis stilt opp. Denne Cometsangen går jeg uansett rundt og nynner på.

  Forøvrig ser jeg at du bruker denne konkurransen til å fremme deg selv, samt å forsøke å trykke ned kremkarer som Smilærn og meg. Historien har uansett vist at når det drar seg til så er det alltid du som sitter i hjem med svarteper. Trenger jeg nevne en viss innebandykamp? Bæm! Bæm to the face! 😀

  For å være litt diplomatisk får jeg vel også si at jeg synes det er bra opplegg, og jeg kommer til å følge konkurransen tett. Min favoritt er selvsagt den eneste anstendige «spilleren» i dette rotteracet. Smilærn – hvor kan jeg sette penger på han? Er det mulig for konsernet mitt, Machjelpen.no, å sponse han?

  Mvh.
  Simon Winger Bakkevik

  PS: Macbook Air er det jeg «sitter hjemme» med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s