The gay next door

Audun «Naboen» har kone og barn på vei, men sitter når han tisser og vasker det myke håret på brystkassen med Milo.

ULLA MI HAR DET BEST MED MILO: Sier Audun mens han beskytter skuldrene sine for solen med et medbrakt bommulshåndklede.

Mesternesmester.wordpress.com har derfor grunn til å tro at vi ikke vil bli felt i PFU for tittelen på denne saken.

Som nærmeste hyttenabo til urnestedet for Mesternes Mester Hvaler 2012, har konkurransens yngste deltager utvilsomt en fordel. Men i motsetning til en rekke av de andre deltagerne som nærmest har gått inn i en transe av forberedelser, virker Audun å ha fokuset helt andre steder.

Mesternesmester.wordpress.com fikk på forsommeren tips om at «Naboen» hadde en forkjærlighet for «Haseg-bukta» på Hvaler. Dette i utgangspunktet navnløse, lune stedet fikk et navn etter at et anonymisert vennepar av Audun fortalte at de brukte å ha seg i denne bukta.

Istedetfor å stå i planke og kjøre knebøyøvelser har derfor Audun, som har vært gift i ett år og venter barn i November, brukt all sin energi til å luske rundt «Haseg-bukta» på land, og nærme seg bukta med båt så lydløst som mulig.

Mesternesmester.wordpress.com har selvfølgelig bedrevet grundig

AVSLØRT: Her blir Audun tatt på fersken i «Haseg-bukta».

undersøkende journalistikk. På bildet til høyre ser du Audun ute med båten en sen kveld i sommer, nettopp på vei til «Haseg-bukta». Bildet viser tydelig Auduns overraskelse og irritasjon da fotografen til mesternesmester.wordpress.com snek seg inn på hekken av Auduns båt og avslørte han.

– Ehh. Kom dere vekk. Jeg er på viktig oppdrag for Kynningsrud. Det er noen her ute et eller annet sted som har noen viktige tall jeg trenger å få inn i regnskapet vårt, sa økonomisjefen før han lå båten opp i plan og forsvant ut i Ytre Hvaler nasjonalpark.

Men tilbake til den kontroversielle ingressen. Etter å ha snakket med en rekke kilder tett på «Naboen» kan nemlig mesternesmester.wordpress.com avsløre at konkurransens yngste deltager minimum er en metroseksuell mann. I motsetning til testosteronbomber som The Body og Laban, sitter nemlig Naboen når han tisser.

– Haha. Det stemmer. Det kan by på et stort problem hvis Audun plutselig må tisse under en øvelse ute i skogen, ler konkurrent Dvergen.

– Men ikke nok med det. Audun har overraskende stor og utrolig mye hårvekst på brystet. Og vet du hvorfor den er så myk? Han vasker den med Milo! fortsetter Dvergen.

Så gjenstår det å se om lokalkunnskapen til Søndre Sandøy, fetisjmen for «Haseg-bukta» og det myke brysthåret gjør Audun til en vinner om tre uker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s