Verdens tøffeste Laban

Andreas (22) får The Body til å se ut som en nykokt fiskebolle.

VENNER FOR LIVET?: Det var det Mads (t.h.) trodde, men samtidig som Andreas startet forberedelsene til Mesternes Mester, brøt han alle bånd med pint-kameraten.

– Gi meg solkremen. Og babyoljen, sier den utflyttede haldenseren, og klemmer ut en ladning som få har sett maken til.

Mesternesmester.wordpress.com treffer Laban på en champagne-fest i St. Tropez. Her fester han sammen med Europas elite på kveldstid, jobber med brunfargen på formiddagen og bygger kroppen på ettermiddagen.

Mens Andreas smører seg inn med babyoljen passerer to belladonnaer som til tross for store solbriller ikke klarer å være diskret når de tar inn den norske utsikten.

– Jenter. Jeg vet dere vil, men jeg tar det selv, fremholder TV-trynet og strammer det som burde vært vist på nasjonalt fargefjernsyn.

Snakker ut om bruddet

Laban kan mer enn å marinere seg selv som Sven Nordin marinerer lekre kjøttstykker fra Sør-Amerika i reklamepausene mellom Allsang på Grensen og Pacific Blue på TV 2.

30-åringen, som fortsatt ser ut som en 22-åring, har prikket inn toppformen i sommer og skal være klar for Mesternes Mester om få uker.

– Vanligvis pleier jeg å treffe Andreas hver eneste uke, men siden mai har jeg knapt sett ham. Han har sluttet å hilse på meg på gata, og svarer ikke på telefon eller sms. Til slutt forklarte han meg at det er fordi han vil se på meg som en konkurrent og ikke venn. Så mye betyr denne konkurransen for han, sier Mads aka The Body, til mesternesmester.wordpress.com.

– Jeg trenger ikke venner

På stranda i St. Tropez rekker vi så vidt å konfrontere Laban med dette før han iført Borat-badedrakten sin legger ut på en joggetur på stranda med innlagte pushupstop ved hver dame i g-streng-bikini.

– Mads? Hvem er det? Jeg trenger ikke venner nå. Hvis man vil bli best, må man ofre noe, sier Laban mens han flexer annenhver brystmuskel i takt til tonene fra David Guetta som strømmer ut fra strandrestauranten bak han.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s