Den egentlige grunnen til at NRK tar MM-pause

VG Nett kan i dag melde at NRK har besluttet seg for å ta Mesternes Mester av sendeskjemaet. Men Norges største nettsted snubler i årsakssammenhengen.

«Mesternes mester har vært en formidabel suksess for oss gjennom fire sesonger. Men NRK har en rekke nye prosjekter i «kokern», og vi ønsker å skape variasjon for seerne i året som kommer, sier Peter Wallace i NRK.» skriver VG Nett.

Mesternesmester.wordpress.com kan derimot røpe den egentlige årsaken til at NRK nå ikke sender en ny utgave av Mesternes Mester.

– De har rett og slett blitt skjøvet ut på sidelinjen. Både NRK og vi hadde inne anbud om å få arrangere Mesternes Mester på Søndre Sandøy i august, men NKR tapte den kampen. Når Dag Erik Pedersen i tillegg tidlig avslørte internt at han heller kunne tenke seg en rolle som programleder for den lokale utgaven av Mesternes Mester Hvaler, for å få litt variasjon, forsto Wallace og resten av NRK-gjengen at kampen var tapt, sier arrangementsansvarlig Morten Ulekleiv til mesternesmester.wordpress.com.

Han er oppgitt over at rikskringkasteren forsøker å fremstille dette på en helt annen måte i Norges mest leste medium.

– Dette er tydeligvis tungt for NRK. Og det viser seg på flere måter. Per Øyvind er en av deltagerne som er invitert til konkurransen, men jeg har forstått at han ikke kommer til å stille. Ifølge rykter jeg har snappet opp, skyldes dette at han har blitt kalt inn på teppet til Hans-Tore Bjerkaas og fått klar beskjed om å ta valget mellom konkurransen og arbeidsplassen sin, forteller Ulekleiv.

Siden Per Øyvind aka DJ Prisoner nylig har kjøpt seg en splitter ny luksusleilighet i Oslo, finansiert av lisensbetalernes penger, kunne han ikke gjøre annet enn å velge å fortsette å få utbetalingene fra journalistikkens svar på NAV.

– Jeg forstår Per Øyvind godt. Av og til må man ta tøffe valg. Han vil bli savnet, men konkurransen lever godt uten ham. Derimot håper jeg at Per Øyvind vil sørge for at ikke Peter Wallace får lov til å opptre som komiske-Ali i pressen fremover, sier Ulekleiv en måned før det braker løs på Norges mest bevokste øy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s