Tett på latterbomba i prøverommet på H&M

FLYR HØYT?: Thomas er den eneste deltageren med fallskjermlappen og mesternesmester.wordpress.com har grunn til å tro at 32-åringen vil ankomme luftveien til konkurransen på Hvaler i sommer.

Når Thomas ler, knekker folk rundt ham sammen som oppstilte dominobrikker.

Den eldste deltageren i Mesternes Mester Hvaler 2012 har tatt oss med til et prøverom på Hennes og Mauritz. Hvorfor skal vi komme nærmere tilbake til.

RÅTT OG NÆRT: Her poserer Thomas og Kjetil for homsemagasinet Blikk i Baneheia i Kristiansand.

Speilbildet som lyser mot 32-åringen er et noe annet enn da han sammen med sin konkurrent Kjetil stilte opp på en bildeserie for homsemagasinet Blikk i Baneheia i Kristiansand.

Men våren 2012 har Thomas tatt konsekvensen av Newtons lov og startet på et diett- og treningsregime, utrolig nok med god hjelp fra en av hans argeste konkurrenter: Marit Larsen.

Mesternesmester.wordpress.com kan derimot avsløre at Thomas har blitt lurt av sin konkurrent:

«Har overbevist Thomas om at høykarbo er det mest effektive for å bli fit. Nå har han fått beskjed om å spise mye lyst brød med nugatti, drikke mye brus og holde seg unna grove kornsorter. I tillegg har jeg klart å lure han til å tro at den beste måten å komme i form på er å låne en av rullatorene i blokka hans i Karl Johans gate i Halden og gå opp og ned Tista senter med knekk i ryggen.»

Den meldingen tikket inn i tipsinnboksen til mesternesmester.wordpress.com fra mlarsn@gmail.com forrige uke.

Da vi gjorde avsenderen oppmerksom på at vi så oss nødt til å gjøre journalistikk på dette, hevdet han derimot å ha blitt utsatt for identitetstyveri.

– Noen må ha hacket seg inn på mailen min. Nå blir jeg nødt til å skifte passordet mitt fra heiacomet til engaforever, skriver Marit Larsen i en sms.

Men tilbake til prøverommet på Hennes og Mauritz.

Det er nemlig en grunn til at konkurransens humørspreder har tatt oss med akkurat hit.

– For ti år siden var jeg sammen med en jente som var klin gæern på en positiv måte. Ho skulle ha det hele tiden. Overalt. Også på prøverommet her på Hennes og Mauritz, sier Thomas og bryter ut i latter slik at pølsene i Narvesen-butikken i etasjen under sprekker.

Når vi gjør han oppmerksom på lureriet fra hans konkurrent Marit Larsen, blir latterbomba for en sjelden gang stille. Etter noen sekunder former det seg en tåre i øyekroken.

– Hva føler du nå? spør vi og stikker diktafonen litt lenger opp i ansiktet til 32-åringen.

– Nå er jeg bare trist. Jeg som trodde jeg hadde funnet den ultimate dietten. Tenk å komme i form ved å spise loff og syltetøy og i tillegg få ha det moro med rullator. Jeg burde ha skjønt at det var for godt til å være sant, sier Thomas.

Vi forlater han i prøverommet på Hennes og Mauritz. Men før vi rekker å gå ut av butikken har Thomas igjen brutt ut i latter. Rundt han står to 19 år gamle tvillingjenter som tydeligvis har latt seg sjarmere av et eller annet for bare sekunder senere sniker de seg inn på prøverommet sammen med sjarmøren fra Karl Johans gate.

One response to “Tett på latterbomba i prøverommet på H&M

  1. hvordan kvalifiserte denne karen seg til en såpass rå konkurranse?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s